URA GARMIN FORERUNER 735XT BLACK/GRAY

Napredna ura z GPS-om za več različnih športov
ura garmin foreruner 735xt  black/gray
-10 %
Čas dobave:
od 3 do 8 dni
Zaloga:
DA
Redna cena:
355,98
Popust:
10 %
Cena:
320,38

Postanite boljši športnik na stezi in v vodi z uro Forerunner® 735XT. Ta ura z GPS-om za več športov je namenjena športnikom, ki želijo imeti natančne podatke med vadbo in tekmovanji. Ura 735XT je zaradi manjše oblike in udobnega paščka idealna spremljevalka na vadbi in med delavnikom. Deluje tudi kot merilnik aktivnosti, saj šteje korake in kalorije ter spremlja spanje. Zagotovite si podatke, ki jih potrebujete za izboljšanje včerajšnjega dosežka.

Vsebina:
Ura z GPS-om Forerunner 735XT
Zaponka za polnjenje/prenos podatkov

  •  

Napredna ura z GPS-om za več športov s tehnologijo merjenja srčnega utripa na zapestju Garmin Elevate

  • Meri srčni utrip na zapestju, zato lahko neovirano kolesarite in tečete
  • Zagotavlja napredno dinamiko kolesarjenja, plavanja7 in teka1 za beleženje uravnoteženosti časa stika s tlemi, dolžine koraka, navpičnega razmerja in številnih drugih parametrov
  • Omogoča oceno najvišjega VO2, laktatni prag2, predvidevanje tekem in svetovalca za regeneracijo
  • Povezane funkcije3: pametna obvestila, samodejno nalaganje v storitev Garmin Connect, sledenje v živo in številne druge funkcije
  • Omogoča prilagoditev z brezplačnimi videzi ure, programi in številnimi drugimi pripomočki iz trgovine Connect IQ

Zaslon s koraki v uri Forerunner 735XT

Zmorete vse in zdaj zmore vse tudi vaša ura

Postanite boljši športnik na stezi in v vodi z uro Forerunner® 735XT. Ta ura z GPS-om za več športov je namenjena športnikom, ki želijo imeti natančne podatke med vadbo in tekmovanji. Ura 735XT je zaradi manjše oblike in udobnega paščka idealna spremljevalka na vadbi in med delavnikom. Deluje tudi kot merilnik aktivnosti, saj šteje korake in kalorije ter spremlja spanje. Zagotovite si podatke, ki jih potrebujete za izboljšanje včerajšnjega dosežka.

 

Tek, sprint, plavanje, kolesarjenje, triatlon

Vaša rutina je vse kaj drugega kot rutina. Z uro Forerunner 735XT zlahka prestavite v višjo prestavo, saj ima vdelane profile dejavnosti za tek (v zaprtih prostorih/na prostem), kolesarjenje (v zaprtih prostorih/na prostem), plavanje (v bazenu/odprtih vodah), tek na smučeh, veslaške športe, gorski tek, pohodništvo in vadbo za moč. Pri vadbi z več športi in na tekmah v duatlonu ali triatlonu funkcija samodejnega prehajanja med športi omogoča, da šport zamenjate samo z enim pritiskom gumba. Ura 735XT je združljiva z naprednimi vajami za tek, kolesarjenje in celo plavanje v bazenu. Ustvarite svoje vaje po meri in jih brezplačno prenesite iz storitve Garmin Connect.

 

wrist based HR

Merilnik srčnega utripa na zapestju spremlja delovanje vašega srca

Forerunner 735XT je naša prva ura za več športov s tehnologijo Elevate™, ki meri srčni utrip na zapestju. Zdaj lahko neovirano tekmujete od trenutka, ko se usedete na kolo ali postavite na startno črto. Ne potrebujete prsnega pasu za ogled pomembnih statističnih podatkov, saj si lahko območje srčnega utripa in število utripov na minuto ogledate na barvnem merilniku v realnem času.

train your heart out

Z vadbo si okrepite srce

Merjenje srčnega utripa na zapestju lahko popolnoma ustreza vašim potrebam na dan tekmovanja, za vadbo in regeneracijo pa potrebujete več natančnih podatkov. Z uro Forerunner 735XT jih imate na pretek.

Tukaj je nekaj naprednih meritev, ki jih omogoča pas za merjenje srčnega utripa:

 
  • Dinamika teka¹, denimo uravnoteženost časa stika s tlemi, dolžina koraka, navpično razmerje in številni drugi parametri
  • Ocena najvišjega VO2, laktatni prag, predvidevanje tekem in svetovalec za regeneracijo
  • Merjenje srčnega utripa pod vodo med plavanjem4

 

 

60-dnevni brezplačni preskus storitve Strava Premium

 

Povezovanje in prilagajanje

Zaradi pametnih obvestil3, samodejnega nalaganja v storitev Garmin Connect3 in sledenja v živo je 735XT popolna pametna ura za športnike. Na dolgi vožnji ali teku imate lahko telefon varno shranjen, vsa obvestila pa prejemate na zapestju, zato se lahko odločite, ali boste odgovorili ali pa boste šli naprej. Napravo lahko tudi prilagodite z brezplačnimi videzi ure, programi in podatkovnimi polji iz trgovine Connect IQ™.

LiveTrack

S funkcijo LiveTrack lahko družina in prijatelji spremljajo vašo lokacijo med kolesarjenjem v realnem času, uporaba funkcije pa je zdaj še preprostejša. Ko omogočite samodejni začetek, se lahko bolj posvetite vožnji in manj časa namenite tehnologiji. Funkcija LiveTrack samodejno zazna začetek vožnje, zato vam ni treba več niti seči po telefonu. Samodejni začetek je združljiv tudi z novo funkcijo Strava Beacon, ki uporabo samodejnega začetka omogoča tudi naročnikom storitve Strava Premium. Med kolesarjenjem si brezskrbnosti zase in za svoje bližnje še nikoli niste zagotovili na preprostejši način.

Pokažite, kdo ste

Prenesite brezplačen program za videze ure Garmin Face It™ in prilagodite napravo s katero koli fotografijo iz pametnega telefona. Enostavno prenesite program, izberite sliko iz fotoknjižnice, prilagodite slog časa in nastavite za videz ure. Z Garminom lahko uri vdahnete svojo edinstveno osebnost, saj lahko uporabite katero koli sliko, naj bo slikovita fotografija z nedavnega pohoda ali fotografija vašega novega kužka.

 

Zasloni programov in obvestil

Shranite svoj napor

Kilometre še dodatno oplemenitite v naši brezplačni spletni skupnosti Garmin Connect, kjer lahko shranjujete, načrtujete in izmenjujete dejavnosti. Izboljšajte včerajšnji dosežek z novim osebnim rekordom – vaše dosežke beležimo, da si jih lahko ogledate na enem mestu. Zagotovite si digitalne zapise storitve Insights5, ki so prilagojeni vaši statistiki in navadam, kot so namigi za gibanje in zdravi nasveti. Povežite se z drugimi uporabniki, da jih boste lahko izzvali in se pomerili z njimi. Na voljo za namizne računalnike ali združljive mobilne naprave.

Še nekaj dodatnih prednosti

Tako kot vi se tudi ura Forerunner 735XT nikoli ne ustavi. Ura vas spremlja med regeneracijo s celodnevnim merjenjem aktivnosti6, pri čemer spremlja število korakov, kalorije in spanje. Ura je združljiva tudi z našo družino naprav za večjo vidnost kolesarjev Varia™, med drugim z radarjem za spremljanje dogajanja za vamipametnimi kolesarskimi lučmi in zaslonom v vidnem polju Varia Vision™.

 

At a Glance

¹Pri uporabi z merilnikom HRM-Run™ ali HRM-Tri™, ki je priložen nekaterim modelom in na prodaj posebej za druge.
²Pri uporabi z merilnikom srčnega utripa na prsnem pasu.
³Pri združitvi z združljivim telefonom.
4Pri uporabi z merilnikom HRM-Swim™ ali HRM-Tri, ki je priložen nekaterim modelom in na prodaj posebej za druge.
5Na voljo za naročnike storitve Garmin Connect, ki uporabljajo funkcije za merjenje aktivnosti.
6Natančnost merjenja aktivnosti.< br/> 7Funkcije plavanja delujejo za štiri priznane tekmovalne plavalne zamahe. Funkcijo beleženja dnevnika vadbe lahko uporabljate za druge plavalne sloge.

Šifra izdelka: 010-01614-06

Povezani izdelki:

-10%
Števec garmin edge 130 hr
ŠTEVEC GARMIN EDGE 130 HR
Kompakten in za uporabo preprost kolesarski računalnik
Redna cena
254,99 €
Popust
10%
Cena
229,49 €
-10%
Števec garmin edge 520 plusbundle
ŠTEVEC GARMIN EDGE 520 PLUS
BUNDLE
Z računalnikom Edge 520 Plus lahko vadite pametneje in odkrivate nove poti.
Redna cena
406,99 €
Popust
10%
Cena
366,29 €
-10%
Števec garmin edge 820bundle
ŠTEVEC GARMIN EDGE 820
BUNDLE
Odličen kolesarski računalnik z zaslonom na dotik
Redna cena
457,99 €
Popust
10%
Cena
412,19 €
-10%
Števec garmin edge 820
ŠTEVEC GARMIN EDGE 820
Odličen kolesarski računalnik z zaslonom na dotik
Redna cena
356,00 €
Popust
10%
Cena
320,40 €
-10%
Števec garmin edge 1030bundle
ŠTEVEC GARMIN EDGE 1030
BUNDLE
Vrh Garminove ponudbe kolesarskih računalnikov
Redna cena
691,98 €
Popust
10%
Cena
622,78 €
-10%
Števec garmin edge 1030
ŠTEVEC GARMIN EDGE 1030
Vrh Garminove ponudbe kolesarskih računalnikov
Redna cena
609,99 €
Popust
10%
Cena
548,99 €
-10%
ura garmin foreruner 735xt black/gray
URA GARMIN FORERUNER 735XT
BLACK/GRAY
Napredna ura z GPS-om za več različnih športov
Redna cena
355,98 €
Popust
10%
Cena
320,38 €
NOVO
nosilec Števca mr.control gm1-baseza telefon, garmin kompatibilno
NOSILEC ŠTEVCA MR.CONTROL GM1-BASE
ZA TELEFON, GARMIN KOMPATIBILNO
Adapter nosilca za telefon, Garmin kompatibilen
Cena
9,96 €
na vrh