Vaša zasebnost

Registracija uporabnika
Registracija in vpis osebnih podatkov na spletni strani je nujen in potreben izključno samo za pravilno izvajanje storitev oziroma naročil. Spletna trgovina oziroma njen upravitelj ne bo nikoli posredoval ali kako drugače trgoval z vašimi osebnimi podatki. Vaši osebni podatki ne bodo nikoli uporabljeni in posredovani tretji osebi.

Zaupnost osebnih podatkov
Podatke o kupcih, ki jih pridobimo na spletnem mestu v podjetju skrbno varujemo. Zagotavljamo, da bomo zbrane podatke uporabljali izključno za izvedbo nakupov in izboljšanje delovanja spletnega mesta. Nikakor jih ne bomo posredovali ali prodali tretjim osebam.

Vašo telefonsko številko potrebujemo zaradi lažje komunikacije med Vami in kurirjem dostavne službe. Kurir se Vam bo tako lahko najavil in skupaj bosta uskladila naboljši termin za dostavo!

Zbiranje podatkov
Spletna stran s pomočjo orodja Google Analytics zbira statistične podatke o uporabnikih, če se le ti ne odjavijo iz googlove storitve tule: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=si

Piškotki za zbiranje google analitik se NE uporabljajo, stran dodeli uporabniku ob obisku le nujen sejni piškotek (session cookie), ki omogoči uporabo košarice in prijavo kupca.
 

 

na vrh